Attraktioner

Sønderho KirkeSILKENKunstmuseum

 

Sønderho Kirke

 

Sønderho Kirke

Sønderho er en utrolig velbevaret kulturperle, der skal opleves, selvfølgelig under skyldig hensyntagen til at den ikke er et museum, men består af privatejede huse. Af enkelte ting, der kan fremhæves er Kirken, Kroen, Hannes Hus, Fanø Kunstmuseum, Redningshuset, Møllen og ikke mindst naturen og havet omkring byen.

 

SILKEN

 

Jane Heinemann

SILKEN” er en butik med egen systue midt i Sønderho. Indehaveren og designeren, Jane Heinemann, rejser mindst en gang om året til Japan og Kina.

Fra Japan hKimonojembringes originale, antikke kimonosilker. I Kina trykkes og indfarves de bedste kvaliteter silke efter eget design.

De forskellige silkestoffer anvendes og kombineres både til tidløse modeller og dristige unika bl.a. inspireret af adskillige ophold på et traditionelt japansk kimonoværksted

 

Fanø Kunstmuseum

Fanø Kunstmuseum

Fanø Kunstmuseum ligger i en af Danmarks smukkeste småbyer, Sønderho på Fanø. I sommerperioden er der færgeforbindelse ca. hvert 20. minut fra Esbjerg til Nordby på Fanø. Herfra er der ca. 15 min. kørseltil Sønderho, eller 45 min. cykelkørsel ad en flot anlagt cykelsti. Man kan også komme til Sønderho med rutebil.

Book din næste sommerferie på Fanø